Zonder bkr lenen

500x500

Wanneer u goed zoekt is het tevens mogelijk om zonder een BKR toetsing of registratie te lenen. Hierbij komt u vaak terecht bij kleinere ondernemers of particuliere die over voldoende liquide middelen bezitten.  Wanneer u beslist zonder BKR wilt lenen dient u echter op bepaalde zaken te letten: er zitten immers meer risico’s aan verbonden en de kosten van het krediet liggen hoger.

Zonder BKR lenen: een aanbieder zoeken

Grotere aanbieders als A-Krediet maken allemaal gebruik van de BKR toetsing. Dit is logisch aangezien het een goede indicatie is van de betrouwbaarheid van een cliënt. Wanneer u echter beslist zonder een BKR toetsing wilt lenen dient u wat verder te zoeken. Hierbij zijn zoekmachines als Google en Bing uw beste vriend. Wanneer u in een willekeurige zoekmachine lenen zonder BKR invoert krijgt u voldoende aanbieders. Hierbij dient u echter wel op te letten, aangezien veel van deze bedrijven niet helemaal volgens het boekje handelen.

Marktplaats

Daarnaast kunt u terecht op marktplaats voor het vinden van een geschikt krediet. Op Marktplaats vindt u zowel veel afnemers als aanbieders waardoor de markt goed verzadigd is. Wanneer u de advertenties goed doorzoekt kunt u wellicht nog een leuke aanbieding vinden.

Nadelen

Het afsluiten van een krediet zonder een BKR toetsing heeft zo zijn charmes. Toch zijn er risico’s verbonden aan deze manier van lenen: zo liggen de kosten in de vorm van rente hoger en is de kans dat je met een officieel bedrijf te maken hebt kleiner. Wanneer u geen BKR toetsing heeft en dit ook niet denkt te krijgen, is het wellicht verstandiger om uw geld te lenen bij een geregistreerde aanbieder.

Scroll to Top