Creditcard Zonder Lastige BKR Toets

500x500

Een veelgestelde vraag is de vraag of het mogelijk is om een creditcard te krijgen zonder een lastige BKR toetsing. In dit artikel bekijken we of dit mogelijk is. Een creditcard wordt namelijk ook als een financieel product gerekend aangezien de verstrekker voor de kosten opdraait wanneer u de kosten zelf niet meer kunt betalen. Maar is het eigenlijk mogelijk om een creditcard te krijgen zonder een BKR toetsing?

Creditcard zonder BKR toetsing verkrijgen

Het verkrijgen van een creditcard zonder BKR toetsing is erg lastig. Elke grote aanbieder doet aan toetsing. In Amerika doen ze niet aan al te strenge controles waardoor veel mensen meer uitgegeven dan ze werkelijk bezitten. Om de afnemers te beschermen tegen financiƫle schulden is het in Nederland een stuk lastiger om een creditcard te verkrijgen zonder een BKR toetsing.

Als u een negatieve BKR toetsing heeft en toch wilt profiteren van de voordelen die een creditcard biedt dat kunt u de zogenaamde debit card overwegen. U koppelt de kaart aan uw banksaldo waardoor u snel een eenvoudig kunt betalen: het is op die manier een stuk lastiger om meer uit te geven dan u bezit. Met een negatieve BKR beoordeling is de kans op het verkrijgen van een creditcard echter zeer lastig.

Scroll to Top